chicanos افغانستان حساب کاربری توئیت حساب کاربری

chicanos: افغانستان حساب کاربری توئیت حساب کاربری حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران سخنگوی طالبان

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی حساب مردم از اغتشاشگران جداست ، پیشنهاد استعفای روحانی/ یک پازل از سناریوی اغتشاشاگران, موحدی‌کرمانی

جماران نوشت: یک فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر اینکه مطرح کردن استعفای مدیر جمهور قطعا در امتداد جریان اغتشاشگران هست، گفت: همه جریان های سیاسی دولت فعلی

پیشنهاد استعفای روحانی؛ یک پازل از سناریوی اغتشاشاگران/موحدی کرمانی:حساب مردم از اغتشاشگران جداست

عبارات مهم : سیاسی

جماران نوشت:

یک فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر اینکه مطرح کردن استعفای مدیر جمهور قطعا در امتداد جریان اغتشاشگران هست، گفت: همه جریان های سیاسی دولت فعلی را به عنوان دولت قانونی کشور به رسمیت می شناسند و موظفند که از آن حمایت کنند و هیچ اقدامی که موجب تضعیف یا تخریب دولت شود را انجام ندهند.

ناصر ایمانی در مورد منشأ اعتراضات اخیر اظهار کرد: به نظر می رسد انگیزه های اولیه ای که این افراد را به خیابان ها کشاند، اقتصادی و اجتماعی و مسائلی مثل بیکاری بوده که اگر آنها حل می شد شاید اساسا انگیزه ای جهت آمدن به خیابان و اغتشاش نداشتند. ولی خواسته های افرادی که بعدا به خیابان آمدند، اساسا خارج از چارچوب نظام بود. درخواست هر تظاهرکننده ای را از شعارهای او متوجه می شوند. شعارهای این افراد عمدتا سیاسی و علیه نظام بود. آنها هیچ گونه شعارهای اقتصادی سر ندادند و شعارهای عموم آنها حتی علیه دولت و یا جناح خاصی هم نبود و خودشان به صراحت هم اعلام می کردند که جناحی نیستند.

این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: علی رغم اینکه ممکن است مردم انتقادات و اعتراضاتی هم به حکومت داشته باشند، در گذشته هم همین طور بوده و در همه کشورهای دنیا هم همین طور هست، ولی اصل نظام سیاسی را قبول دارند و اگر مردم بخواهند اعتراضی داشته باشند نوع آن را با این اغتشاشات متفاوت می دانند و اجمالا مردم قبول دارند که این افراد، مستقیم یا غیر مستقیم، دارند به خط دشمن های جمهوری اسلامی کمک می کنند. به همین علت حضور مردم در خیابان ها مورد نیاز هست. اگرچه تعداد اغتشاشگران روزهای اخیر نسبت به کل مردم کشور به قدری ضعیف بود که اصلا نمی شود اسم آنها را مردم گذاشت. ولی مورد نیاز است مردم هم نظر خودشان را نسبت به حوادث اخیری که در کشورشان اتفاق افتاده اعلام کنند.

وی در مورد مطرح شدن استعفای مدیر جمهور به وسیله بعضی افراد، اظهار کرد: من شکی ندارم که مطرح کردن این موارد قطعا در امتداد جریان اغتشاشگران است و جهت این است که نشان دهد نظام جمهوری اسلامی در نقطه ضعف افتاد؛ تا حدی که استعفای مدیر جمهور مطرح شده است هست. دوم اینکه استعفای آقای روحانی را به ضرر منافع ملی کشور می دانم. آقای روحانی مدیر جمهور قانونی کشور هستند و باید با قدرت و قوت کار خودشان را ادامه دهند و همه جریان های سیاسی، نهادها و دستگاه های حکومتی موظف هستند که کاملا از ایشان حمایت کنند تا دولت با قوت کار خودش را ادامه دهد. هیچ اتفاقی نیفتاده که حتی یک مدیرکل وزارتخانه هم بخواهد استعفا دهد. دولت با قدرت به کار خود ادامه می دهد و مورد حمایت همه مردم و جریان های سیاسی هم هست. حتی جریانی که اسم خودش را منتقد دولت گذاشته موظفند که کاملا از این دولت حمایت کنند تا دولت بتواند با قوت کار خودش را ادامه دهد.

ایمانی با تأکید بر اینکه انتقاد کردن با تخریب دو عنوان کاملا جدا هست، گفت: الآن جریان طرفدار دولت هم به دولت انتقاد دارد. انتقاد داشتن به معنای این نیست که ما اساسا وجود آن دولت یا نهاد را قبول نداریم یا نمی خواهیم که باشد. انتقاد یعنی اینکه ما فکر می کنیم شما در قسمتی از کارتان ایرادی دارید و بهتر است که اصلاح کنید.

وی تأکید کرد: همه جریان های سیاسی دولت فعلی را به عنوان دولت قانونی کشور به رسمیت می شناسند و موظفند که از آن حمایت کنند و هیچ اقدامی که موجب تضعیف یا تخریب دولت شود را انجام ندهند. انتقاد سرجای خودش باقی و خیلی هم مورد نیاز و بافایده هست؛ هر دولتی حتما باید منتقدی داشته باشد که راه های اشتباه آن را نمایان کند. همچنان که در دولت قبل هم یک جریان سیاسی، که الآن طرفدار دولت هست، منتقد دولت بود ولی به این معنا نبود که خواستار ساقط شدن آن است.

این تحلیلگر پرسشها سیاسی با اشاره به سخنان اخیر مدیر جمهور مبنی بر اینکه اگر مردم به صحنه بیایند این افراد را بیرون می ریزند، گفت: حرف آقای مدیر جمهور یک حرف کلی بود. اتفاقا ایشان جملات تندی علیه اغتشاش گران داشتند؛ جهت اینکه آنها کارهای خارج از چارچوب قانون انجام می دادند و اموال عمومی را تخریب می کردند. ما هیچ موقع این رفتارها را به رسمیت نمی شناسیم و مدیر جمهور کشور هم هیچ موقع به رسمیت نمی شناسد. فرمایش ایشان این بود که باید به حرف، مطالبات و خواسته های مردم توجه کنیم؛ نه اینکه به حرف های این افراد توجه کنیم. چون اساسا حرف های آنها فراحاکمیتی بود.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد راهکار شنیده شدن مطالبات مردم گفت: این عنوان راهکارهای دراز مدت دارد. بخشی از آن بر می گردد به اینکه مسئولان مربوط در همه سطوح، صادقانه با مردم صحبت کنند و برنامه های خودشان را صادقانه به مردم بگویند و اگر در جایی اشتباه کرده اند، اعتراف کنند که ما اشتباه کردیم. یعنی در میان مردم باشند و بفهمند که مردم چه مشکلاتی دارند. از این طریق ها مسئولان با مردم نزدیک تر می شوند. از طرف دیگر توصیه من این است که وزارت کشور در آینده، زیاد مجوزهای برگزاری تظاهرات ها را جهت کسانی که می خواهند صادر کند و اجازه دهد کسانی که می خواهند در چارچوب قانون تظاهرات خودشان را انجام دهند.

ایمانی ادامه داد: این کار نه تنها اشکالی ندارد بلکه بسیار جهت کشور بافایده هست. متأسفانه وزارت کشورهای ما در طی 20 سال گذشته، جهت صدور مجوز تظاهرات ها و اعتراض ها و گردهمایی مقداری سختگیری می کنند. قبل از چالش های سال های اخیر هم همین طور بوده هست. یعنی در 20 سال گذشته متأسفانه دست وزیران کشور ما جهت صدور مجوز روی کاغذ نمی رود و یا اینکه جهت آنها خیلی سخت هست. در آینده می توانند به تجمعات کسانی که اعتراض دارند، به عنوان نمونه در چند وقت گذشته مالباختگان مؤسسات مالی اعتراض داشتند، به آنها در چارچوب قانون مجوز دهند تا در یک مکان خاص اعتراض خود را بگویند و حرف هایشان را بزنند.

وی با اشاره به مواردی که راهپیمایی مردم به برون رفت از چالش های سیاسی کمک کرده هست، تأکید کرد: اولا مدل اغتشاشات چند روز گذشته با 88 و خواسته های 88 متفاوت بود و اتفاقا هر دو جریان سیاسی کشور هم در این عنوان متفق القول هستند که باید با این اغتشاشات برخورد کرد. یعنی هیچ کدام از جناح های سیاسی این اعتراضات را به رسمیت نمی شناسند. نه اینکه اعتراضات مردمی را به رسمیت نمی شناسند، این مدل که حرف های خارج از حاکمیت می زد و اغتشاش می کرد را اشخاص مؤثر هر دو جناح سیاسی کشور محکوم کردند و قبول ندارند.

این فعال سیاسی اصولگرا افزود: اینکه مردم راهپیمایی کردند، در واقع پاسخی به خارجی ها بود. چون در چند روز گذشته به طور بی سابقه ای آنها از اغتشاش گران حمایت می کردند. یعنی در طول سی و هشت سال بعد از پیروزی انقلاب ما بعضا از این درگیری های داخلی داشتیم و تصویر العمل هایی کشورهای بالأخص غربی را هم دیده ایم، ولی این چند روزه به طور عجیبی از کارها انجام گرفته حمایت می کنند. جهت این خط تبلیغاتی خارجی ها مورد نیاز است با همان روشی که آنها استفاده کردند و اغتشاشگرانی را به خیابان فرستادند، ما هم باید با حضور مردمی پاسخ آنها را بدهیم؛ نه صرفا نیروی انتظامی.

حساب مردم از اغتشاشگران جداست ، پیشنهاد استعفای روحانی/ یک پازل از سناریوی اغتشاشاگران, موحدی‌کرمانی

واژه های کلیدی: سیاسی | روز گذشته | اخبار سیاسی و اجتماعی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب خارجی معروف
  • قیمت کیندل
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • خرید کتاب الکترونیکی خارجی
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • کتاب های اقتصاد اورجینال
  • کتب کتابخانه وAPI زبان اصلی
  • کتاب های بازیهای کامپیوتری اورجینال
  • دانلود منابع مرجع اخلاق کسب و کار
  • خرید کتاب های کامپایلرها از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی زبان مدلسازی
  • خرید کتاب زبان های برنامه نویسی زبان اصلی
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع نرم افزار آفیس
  • خرید کتاب نرم افزار های ادوبی زبان اصلی
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • کتب نرم افزار CAD زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های محاسبات علمی
  • دانلود منابع مرجع شبکه